Apartmani Gázláng, Hajdúszoboszló, Mađarska

Gázláng Stan se nalazi u centru, 450m od ulaza u SPA / Vodeni park, u mirnoj ulici. Možete pronaći supermarket, pizzeria, sportski teren i restoran u roku od 50 m. U dvije etaže stana nalazi se 5 soba sa dva ili tri ležaja. Tu je i dobro opremljena kuhinja i blagovaonica na svakom katu (plinski štednjak, hladnjak, mikrovalna pećnica, aparat za čaj i kavu, posuđe i pribor za jelo).

Svaka soba ima vlastitu kupaonicu i WC. Drveni namještaj (noćni ormarić, krevet, ormar), a TV u boji sa satelitskim priključkom napraviti mjesto ugodno i udobno. Pušenje nije dozvoljeno u kući. Možemo Vam ponuditi priložene parkirna mjesta. U vrtu se nalaze equippments i namještaj za roštilj stranaka. Polupansion je dostupan u obližnjem restoranu, zove Derby. Naši gosti su dobrodošli tijekom cijele godine!

Hajdúszoboszló, Apartmani Gázláng Hajdúszoboszló, privatni smještaj, apartmani, privatni smještaj u Mađarskoj. Spa, kupanje, zdravstveni turizam, wellness, rezervacija. Jeftini smještaj, apartmani izravno od vlasnika

Fotografije, opisi, cijene ….
(plavi-jadran.com, KekAdria) …

Stranica vlasnika …


Upit vlasniku/ Inquiry with the owner: