Apartmani Kata, Nin, Hrvatska

Apartmani Kata smještene su u obiteljskoj kući udaljena oko 150m od prekrasne pješčane plaže u mjestu Ždrijac kod povjesnog grada Nina.
Kuća se nalazi uz slabo prometnu, sporednu, asfaltiranu cestu, uz koju je postavljena javna rasvjeta. Kuća, kao i cijelo naselje, okruženo je zelenilom.

Kuća je ograđena sa svih strana, a ograda osigurava privatnost unutar naše okućnice.
Ispred kuće se nalazi parkiralište koje je zaštićeno od sunca prekrasnom hladovinom koju osiguravaju veliki listovi vinove loze.
Kuća nudi smještaj u dva apartmana i jednu dvokrevtnu sobu

OPIS I SADRŽAJ SMJEŠTAJA:
Apartman nalazi se na katu kuće s pogledom prema prilaznoj cesti.
Apartman je dizajniran za život dvije osobe s djecom. U apartmanu se nalazi kuhinja sa svim potrebnim priborom i aparatima, wc s tuš kabinom, soba u kojoj se nalazi stol za blagovanje i veliki krevet za dvoje.
Apartman izlazi na prostranu terasu koja je gotovo cijeli dan u hladovini i na kojoj se može boraviti i za lijepog i za ružnog vremena.

Uz ovaj se apartman može unajmiti i dodatna spavaća soba u kojoj se nalazi veliki bračni krevet i garderobni ormar.
Plaže:
Prelijepe pješčane plaže koje se prostiru u okruženju staroga grada Nina u ukupnoj dužini od 8 kilometara. Ninske se plaže često proglašavaju najljepšim plažama u Hrvatskoj. Nazivi ovih plaža su Kraljičina plaža, Ždrijac, Prodorica, Zaton Holiday Resort s Plavom zastavom i Bilotinjak.

Ninska laguna obiluje povoljnimvjetrovima koji su idealni za surfanje. Kraljična plaža 3 km duga pješčana plaža u Ninskoj laguni s jednim od najljepših pogleda na Velebit koji ostavlja bez daha. Pogodna je za miran odmor posebno za obitelji s malom djecom.
Želimo Vam toplu dobrodošlicu i ugodan boravak u apartmane Kata, Ždrijac Nin
Obitelj Martinovic
Klima nije u cijenu. Kucni ljubimci nadoplata. Boravisna pristojba 1,50€ po osobi nadoplata.

Fotografije, opisi, cijene ….
(plavi-jadran.com, KekAdria) …

Stranica vlasnika …


Upit vlasniku/ Inquiry with the owner: