Apartmani Modrušan, Rovinj, Hrvatska

Ap – (2), (2), (2), (2), (3), (3), (3), (6)

Dobrodošli u obitelj Modrušan, obitelj s 35-godišnjom tradicijom izdavanja smještajnih kapaciteta u turizmu koja Vam jamči kvalitetu i visoku razinu usluge.

 
Naša je kuća kutak najljepšeg grada na Mediteranu, u kojem će Vas uvijek dočekati osmijeh na licu, ljubaznost i gostoprimstvo domaćina te čašica dobrog vina proizvedenog u našem vrtu. Uvjerite se u udobnost naših apartmana kao i u sve blagodati prirode kojima je naša kuća okružena. Naime, nalazimo se u mirnom kvartu koji je udaljen svega 10-ak minuta pješke od centra grada i 5 minuta od plaže. A rovinjske su plaže poseban dio priče …
 
Rijetkost je i prava sreća u današnje vrijeme “industrije turizma” pronaći kilometrima duge potpuno prirodne plaže i netaknute prirode sa kristalno čistim morem. U našoj se neposrednoj blizini nalaze plaže “Cuvi – Villas Rubin”, “Škaraba”, kao i plaža zaštićenog parka prirode  “Zlatni rt – Punta Corrente”. Tu možete uživati u predivnoj mediteranskoj vegetaciji sa uređenim beskrajnim plažama i stazicama za Vaš jutarnji jogging, vožnju biciklom ili laganu šetnjicu uz more.

Dobrodošli u Rovinj, grad neizmjerne ljepote, grad bogate 1700-godišnje povijesti i tradicije. Udahnite mediteranski ugođaj u njegovom najljepšem dijelu i provedite Vaš najljepši godišnji odmor koji će Vam, zasigurno, zauvijek ostati u sjećanju. Dođite i uvjerite se u naš moto  “Jednom Rovinj, uvijek Rovinj”!

Fotografije, opisi, cijene ….
(plavi-jadran.com, KekAdria) …

Stranica vlasnika …


Upit vlasniku/ Inquiry with the owner: