Apartmani Zec, Čan, Crna Gora

Čanj je malo turističko mesto na jugo-istočnom delu crnogorske obale između Bara (13km) i Budve (22 km); udaljeno od aerodroma Podgorica 41km, a od aeredroma Tivat 45km. Sa prelepom šljunovitom plažom dugom 1200m. Zbog lepote šljunka plaža je dobila ime „Biserna Obala”.

Apartmani „Zec” su smeštani u staroj porodičnoj kući u Čanju ,sa dvorištem površine 2700m2, na samom kraju duge šljunkovite plaže, udaljeni su od mora samo 5m, kompletno opremljeni tako da mogu da zadovolje potrebe gostiju svih struktura.

Pansioni i Konoba Zec čine jedan od najbolje pozicioniranih objekata na crnogorskom primorju. Zaštićen od buke i gužve, sa fantastičnom poslugom i ljubaznim domaćinima; sa smještajem, koji iako nije vrhunskog kvaliteta kakav viđamo u modernim vilama ili hotelima – ali sa ukusom, mjerom i kvalitetom konkuriše čak i takvima – Pansion Zec spada u preporuku broj jedan kada je u pitanju Barska opština, ali i šire. U okviru smještaja se nalazi najpoznatija picerija i konoba u Čanju, što samo podiže nivo usluge. U svakom pogledu zaslužena najviša ocjena!
Smeštaj u sobama je uslovljen polu ili punim pansionom dok smeštaj u apartmanima ne uslovljava ishranu. Gosti smešteni u apartmanima mogu po izboru, ukoliko žele, da se pretplate ili da povremeno odaberu neki od pansionskih obroka.

Fotografije, opisi, cijene ….
(plavi-jadran.com, KekAdria) …

Stranica vlasnika …


Upit vlasniku/ Inquiry with the owner: