Pansion Csomad, Baile Tusnad, Transilvanija

Pansion *** Csomád dolazi iz mjesta gdje se nalazi, na 750 metara nadmorske visine, u podnožju planine Csomád u prekrasnom okruženju Baile Tusnada.

Baile-Tusnad je jedno od najljepših lječilišta Transilvanije. Orbán Balázs, u svom djelu, ‘Opis Székelyföld’ naziva ga ‘biserom Transilvanije’. I ne bez razloga, budući da su mu vulkanske planine u kojima je samo rijeka Olt uspjela krenuti, raditi svoju čaroliju na bilo kome tko posjeti ovo mjesto. Mi, kao vlasnici pansiona, radimo na preokretu vašeg boravka u prekrasnom opuštanju unutar kompleksa Csomad. Pokušavamo ponuditi usluge koje zadovoljavaju sve vaše potrebe i vratit će vas.

Pansion Csomád sastoji se od tri zgrade, ‘A, B, C’. Zgrada “A” ima pet soba s kupaonicom i zajedničkim dnevnim boravkom s kaminom od 50 m2. U ‘B’ nalaze se tri apartmana, od kojih su dva opremljena kuhinjom. U zgradi “C” nalazi se 10 soba s garderobnom sobom, s 8 balkona. Stanovnici mirovine imaju pravo na korištenje skijališta.
Pansion Csomád, Baile Tusnad, Transilvanija, privatni smještaj, privatni apartmani, privatni smještaj u Transilvaniji. Jeftini smještaj, apartmani izravno od vlasnika

Fotografije, opisi, cijene ….
(plavi-jadran.com, KekAdria) …

Stranica vlasnika …


Upit vlasniku/ Inquiry with the owner: