Villa Germanoff, Ohrid, Sjeverne Makedonije

U srcu starog grada Ohrida, tik uz Aia Sophia nalazi se predivna Villa Germanoff, koju karakterizira 5 zvjezdica. Svoje ime duguje balkonskim karakteristikama stila u kojem je izgrađen, ali u potpunosti je pokopan u tradicionalnoj atmosferi uskih, kaldrmiranih ulica starog grada Ohrida. Smješten je u centru grada, u blizini plaže Zona Garden, gradski život. U blizini ćete imati dobar izbor drugih plaža, kafića, restorana i diskoteka, a trgovine, ljekarne i klinike su vam na dohvat ruke. Također, u našoj neposrednoj blizini nalazi se nekoliko prvoklasnih restorana, a u restoranu hotela St. Sophia gosti Ville Germanoff imaju posebne popuste. Također možemo pružiti besplatno parkiralište za sve naše goste, ali za to će biti potrebna rezervacija.

Soba za 2 osobe
Ako volite putovati u paru, ali i ako se nađete sami u Ohridu, ova će lijepa i udobna soba zadovoljiti sve vaše potrebe. U skladu s unutrašnjošću cijele kuće, ova soba ima prekrasan stilski namještaj, a pored bračnog kreveta, nalazi se pravi romantični kutak za dvoje sa stilskim stolom i dvije stolice.Soba je okrenuta prema ulici, opremljena je klima uređajem i centralnim grijanjem. biti ugodan u bilo koje doba godine. Tu je i plazma televizor s kabelskim kanalima, hladnjak i aparat za čaj ili kavu. Za sve one čiji odmor nije potpun bez aktivnog života na društvenim mrežama, besplatna je bežična internetska veza. Kupaonica je opremljena tušem i toaletnim potrepštinama. Uz pohvale vrlo ljubaznih domaćina, svako jutro će vas dočekati topli kroasni za lijep početak dana, koji su uključeni u cijenu vašeg boravka.

Klavirska soba za 2 + 2 osobe
S površinom od gotovo 50 četvornih metara, Piano soba zaslužuje vašu posebnu pažnju, bilo da putujete kao bračni par, s obitelji ili u većoj grupi, a posebno je ugodna za obitelji s djecom. Već nekoliko godina zaredom ova soba ima prestižnu titulu najbolje privatne sobe u Makedoniji, i svakako ne bez razloga.Osim velikim bračnim krevetom, ima još dva kreveta (otomanski kanabis) koji pružaju jednaku udobnost za spavanje ili sjedenje, ali što već Ono što ovu sobu razlikuje od ostalih je glasovir. Prostor salona uređen je u lijepo smanjenom baroknom maniru, fleksibilnim linijama namještaja, a tu je i glasovir za sve pijaniste i ljubitelje glazbe. Tu je i okrugli stol sa stolicama postavljenim ispred terase, koji je, mora se priznati, dragulj sam po sebi. Ovdje ćete pronaći ukrasni vrtni namještaj i jedan od najljepših pogleda na plavetnilo Ohridskog jezera.

Apartman za 4 osobe
Ovaj apartman (65m2) koji se nalazi na zadnjem katu vile idealan je za obitelji s djecom ili četveročlanu grupu. U skladu s dekorativnom unutrašnjošću cijele kuće, ovaj stan također ima prekrasan stilski namještaj u barokno zakrivljenim linijama. Sastoji se od dvije odvojene spavaće sobe s bračnim krevetima, dnevnog boravka u kojem ćete naći prostor za sjedenje, a tu je i hladnjak savršen za hlađenje dobrog bijelog ili ružičastog vina, kao i set za pripremu kave ili čaja.

Fotografije, opisi, cijene ….
(plavi-jadran.com, KekAdria) …

Stranica vlasnika …


Upit vlasniku/ Inquiry with the owner: