Villa Ohrid, Ohrid, Sjeverne Makedonije

Villa Ohrid nalazi se u starom dijelu Ohrida, samo 100 metara od antičkog kazališta, Samuelove kule i Plaosnika, s prekrasnim pogledom na Ohridsko jezero i autentične uske ulice Ohrida. Prekrasne plaže Kaneo i Potpeš udaljene su nekoliko minuta hoda, a prvi kafići, restorani i trgovine nalaze se na 100 metara. Središte Ohrida s velikom turističkom ponudom, restoranima i klubovima udaljeno je oko 500 metara od naše vile. Besplatno, javno parkiralište u našoj neposrednoj blizini dostupno je svim gostima Vile Ohrid.

Ljubičaste i zelene sobe namijenjene su parovima, malim obiteljima ili bliskim tročlanim skupinama. Svijetle i šarmantno uređene, obje su sobe klimatizirane i opremljene kako bi zadovoljile sve vaše potrebe za ugodnim opuštajućim odmorom na Ohridskom jezeru. Imaju vlastitu kupaonicu, opremljenu tuševima, ručnicima i potpunim toaletnim potrepštinama.

Apartman za 4 osobe
Narančasti i žuti apartmani namijenjeni su ugodnom, opuštenom i veselom odmoru s obitelji ili bliskim prijateljima. Ovi svijetli i lijepo uređeni apartmani klimatizirani su i opremljeni kako bi zadovoljili sve potrebe različitih društava. Narančasti apartman ima odvojenu spavaću sobu s bračnim krevetom i dnevni boravak s garniturom za postavljanje, dok je Žuti uređen u studijskom stilu, s velikim otvorenim prostorom za spavanje i život.

Apartman za 5 osoba
Crni apartman posebna je ponuda naše vile. Namijenjen je većim obiteljima ili peteročlanim društvima, a pružit će vam puno privatnosti i mira za opušteni, nezaboravan odmor na Ohridskom jezeru. Ovaj impresivni stan klimatiziran je i nalazi se u prizemlju, tako da je pogodan i za starije osobe, obitelji s djecom ili ljude koji se teško kreću.

Fotografije, opisi, cijene ….
(plavi-jadran.com, KekAdria) …

Stranica vlasnika …


Upit vlasniku/ Inquiry with the owner: